Devlet Bahçeli Öldü Mü, Bahçeli'nin Sağlığı ile ilgili Son Durum Nedir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli öldü mü, vefat mı etti ve Devlet Bahçeli'nin sağlığı ile ilgili son durum hakkında insanlar büyük merak içerisindeler çünkü sosyal platformlarda Bahçeli'nin beyin ölümü gerçekleşti şeklinde haberler yayılmaya başladı.

Devlet Bahçeli En Son Başkent Hastanesi Çıkışında Görüldü

Bahçeli en son 23 Eylül tarihinde Ankara Başkent Hastanesi'nden taburcu edilirken görüntülendi ve o günden bu yana Devlet Bahçeli basında hiç görünmedi ve hatta en son MHP'nin TBMM'deki grup toplantısı da iptal edildi. Bahçeli Başkent Hastanesi'nden çıktığında MHP'li yetkililer tarafından sağlık durumunun gayet iyi olduğu ve birkaç gün dinlendikten sonra tekrar aktif siyasete döneceği söylenmişti ancak öyle olmadı.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne Yatırıldı

Bahçeli Başkent Hastanesi'nden taburcu olduktan 4 gün sonra ise Bilkent Şehir Hastanesi'ne yatırıldı. Bu kez MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin ileri derecede üşütme nedeniyle hastaneye yatırıldığını ifade etti ve doktorların ileri tetkikler yapmak istediğini belirtti. Şu an durumu iyi, pazartesi TBMM'de ve salı günü de grup toplantısında olacak şeklinde açıklama yapılmasına rağmen Bahçeli bir daha görünmedi. Semih Yalçın'ın bir açıklamasında "şuuru açık" şeklinde beyanda bulunması, rahatsızlığının ciddi olduğu yönündeki şüpheleri daha da derinleştirdi.

Sosyal Medyada Devlet Bahçeli Öldü Söylentileri Yayıldı

İnsanlar Bahçeli'nin sağlığı ile ilgili son durumu merak ettikçe, MHP tarafından resmi bir açıklama da gelmeyince ve Devlet Bahçeli'nin de 2 haftadan daha uzun süre görünmemesi üzerine sosyal medya kullanıcılarının Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili merakları iyice perçinlendi. Bu arada kaynağı belirsiz doğru ya da yanlış bir çok dedikodu yayıldı.

MHP'den Son Dakika Açıklaması Geldi, Bahçeli En Geç Pazar Günü Genel Merkezde

Cumhuriyet Gazetesi'nden Selda Güneysu’nun haberine göre MHP'li yetkililer, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye uygulanan her türlü tetkikin sonuçları iyi geldi. Kendisi en geç önümüzdeki pazar günü MHP genel merkezinde olacak. Bahçeli'nin sağlığı üzerinden yapılan her türlü hakaret içeren açıklamalar ile ilgili yasal işlemde bulunacağız” açıklamasında bulundu.

paylaş & yorumla

3+ yıl önce yayınlandı.